Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2015


Min kropp är varm



Min kropp är varm mot din,
min kropp är stolt i sin värme.

Den vänder sig ändå mot dig i ödmjukhet,
den darrar av förväntan av vad som kan bli.

Jag är bärare av den givna värmen som kan ges,
jag är givare av den burna längtan som kan fås.

Det finns inga gränser i världsalltet
som tyder vår väg över himlavalvet.

Där jakten pågår om vem som omfamnar vem,
där kylan i rymden hela tiden utgör gränsen.

Såsom mina armar lägger sin cirkel kring dig
istället för henne, för honom, eller världen.




Fri vers av Arowana
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-07 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana