Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans, genom knak och knirk


Hon visar mig skärmen med det som är kvar -
Hon talar med självförtroende
men adrenalinpåslaget kommer ändå
- jag vill resa mig och gå!

Så ung hon är -
Lugn, klar blick
Stadig, liten hand.
Bara en tand, men
Min!
Andas djupt - den ska väck!
Jag får skölja munnen
Och ta emot bedövnningen.

Tur att jag har med mig CDspelaren
Jalilah´s Raks Sharqi
tar mig in i dansen
genom knak och knirk.

Omtumlad går jag i regnet
En tand och en del av pensionen
försvann!

Käken blöder
men höfterna vickar
i Raks Sharqi - Stars of Casino opera!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-09 19:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det ska vara du som så poetiskt målar upp ett tandläkarbesök. Har också mist tänder...inge roligt. Och dyrt är det...jojo. Kanske skulle man ha musik med sig nästa gång...annars kör jag med bedövning och mer bedövning.
2015-08-19

  Rise Little One
"En tand och en del av pensionen försvann" ja, det gör ont i plånboken varenda gång ;) Skall testa själv nån gång om det stämmer med musiken
...
2015-07-12

  kerstin skriver VIP
läste först 'knark' på mobilen - kanske det skulle behövts. nå en knakande skakande dans - och skönt att höften gungar
2015-07-11

    Dan Myrbeck
Min tandläkare gillar Elvis:

Love me tänder.
2015-07-10

  Lars Hedlin
JA just så..mycket bra vännen :) kram
2015-07-10

    ej medlem längre
Och livet fortgår..om än i 2/3-dels takt!
Kram
2015-07-10

  Chawa VIP
Musik är räddningen och fungerar som balsam för bland annat sår och svidande plånböcker... Rytmer kan konsten att både trollbinda och förleda!
2015-07-10

  aol
Käken blöder höften vickar musiken trollbinder livets dröm fortskrider.
2015-07-09

  lila fjäderblomman VIP
räddad av musiken! kram till tandlösa dig
2015-07-09

    ej medlem längre
Med rytmen i kroppen klarar man av det mesta :)

2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Musik har stor betydelse i våra liv i många olika situationer!

"käken blöder men höfterna vickar"
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP