Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens flöde

Idag, den 15:e juli
drog ett flickebarn i Prag
sitt första andetag
med himmelens välsignelse!

Jag gläds med Jarmila
havandeskapet är över
och dottern är att se och hålla om!

Julis blomster doftar
Blod rusar genom kroppar
Jag väcker mor och far, i en värld bortom
Måste tacka
Planeten Jorden
Morgondagen -

Som ryska dockor
avlöser varandra
öppnas många portar
och plötsligt föder jag min son
densamme som idag
långt härifrån, i Prag, är
med käresta och dotter!

- o, ljuva andetag

kärlekens flöde i frihet

förenar

över alla avstånd.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-16 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles ljuvlig är ditt kärleksflöde. Läser om och om igen.
2015-07-16

    Dan Myrbeck
Grattis!
2015-07-16

  Anya VIP
Vacker text om moderskapets lycka...så tänker jag när jag läser. Tycker att väckandet av mor och far är så bra gestaltning. Man är så lycklig så man måste väcka de döda...jaa jag kanske tolkar helt fel.
2015-07-16

  Rise Little One
Det finns ingen gräns för kärleken <3

Grattiskramar <3
2015-07-16

    ej medlem längre
Bravo! kram
2015-07-16

  lila fjäderblomman VIP
Underbart! <3 Grattiskramar <3
2015-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

"kärlekens flöde i frihet
förenar
över alla avstånd"
2015-07-16

  Hanna Mari Wallin
Underbart framfört och barn är det ljuvligaste som finns <3

bokmärker denna poesi text som ger mig glädje
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP