Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid en svank.







längst min rygg skrev du en novell.
pusslade sagan om det som finns för alltid. och jag väntade alltid
på att orden skulle sina.

vid min svank, ändrade du ett slut. skrev evig i sommarbränd hud.
evig har aldrig funnit sin väg förut, till min kropp, till min svank,

till min hud.

och jag vill inte röra mig, inte vända sagan, inte tappa orden,
inte förlora tron.
stilla, sakta, dröj ett slag vid min rygg
tills dina fingertoppar övertygat mig.










Fri vers av lyckeli
Läst 528 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-07-23 12:04



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-02-18

  blekhet VIP
Längs min rygg skrev du en novell... vackert!!
2015-08-08

  Lars Hedlin
Gillas mycket mycket! :)
2015-07-26

  Yrre VIP
Ömsint!
2015-07-24

    ej medlem längre
Stor kärlekspoesi?
2015-07-24

  Ulf D VIP
En fin inledande mening, kanske är det punkten som gör att tankarna far iväg innan nästa rad.
Vacker text.
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli