Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har försökt att få klart just denna i ett halvår. jävla limerick va...


Röta & tandguld - limerick

 

En ung tandläkare från Andorra  

han har numera sitt på det torra    

På en kund från ett land

utav sand, fanns en tand

som gav olja då han börja borra




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-12 23:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kul som
bara den, med
en ny kom igen!
***************
2015-09-06

  walborg
Roligt.
2015-08-14

  Ingela Svenson VIP
Skitkul, kan inte sluta skratta!??
2015-08-13

    Dan Myrbeck
En av tjusningarna är ju att få brottas med en del texter..
2015-08-13

  limerick
Trägen vinner!
2015-08-13

  Mona J.
Riktigt bra, gillar limerickar :)
2015-08-13

  lodjuret/seglare VIP
Ett halvår? Om en limerick tar mer än en kvart att skriva så är det väl bara att stryka och gå vidare...
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP