Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

axelbredd, rädd





springer utan att nudda mark
, utan att känna jord
springer för att inte kärr

ska strypa min flykt

flyr från det jag är
, från det jag var
och det jag vore

om jag stannade nu.

löper fastän stilla med kropp
, tanke skenar vilt
ödet kommer ändå ikapp

och att bära är att sjunka.



får jag stå på dina axlar, du











Fri vers av lyckeli
Läst 479 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-16 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Abslout
2015-08-20

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-08-17

    Tea Alex
Underbart fin text. Verklighetsnära.
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli