Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen empati

 

 

Fötterna känns tunga
ensamhetens frö
som jag själv lagt i

 

skär mig i bitar

Blöder ymnigt, ur tårkanalen
efter hugg och slag
ett inre krigsfält


strandlös själ


Plötsligt en röst långtborta
ändå så bekant


Godmorgon, sa du och log

äntligen möts jag och jag
du vet vad du vill
men inte erkänna


Ja, sa jag

först krypande på alla fyra
sen stod jag upp



och solen gick upp
visade mig min strand


© Juli 2006




Fri vers av Juli
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-04-21 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli