Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditåt! Eller...?

 

 

Hur svårt är det att gå i snårigt landskap
där själen får taggar
hur svårt är det att känna intensitet
när utsikten är ödslig

 

                                              för den som går

 

kärleken bär många namn
innan vi hittar det som är vårt

 

                                              inte för den som står stilla

 

 

© Juli 2006

 

 




Fri vers av Juli
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli