Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Oljor och vatten

 

 

Beblandade som vätskor

i verklighetens vatten

med frätande, sprängande

verkan blir våra möten

eller alldeles undvikande

såsom de gula oljor

jag och du kan vara

noga separerande

ur det vi vill och inte vill.




Fri vers av Arowana
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-04-22 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten sätter tankarna på rullning...
Vi människor - vätskor i vatten. Somliga glider liksom ovanpå livet, andra anpassar sig, löser upp sig tills de förlorar sin identitet... Och så finns det de som sjunker...
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana