Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torso

 

Fingertoppskärlek, vartenda millimeter
av din kropp andas åtrå
samma luft jag andas in, berör
alla känseltrådar, ut och in

 

Öppen, naken, blottad
och tillgänglig

 

en kosmos tar fäste i närvarons blickfång
redo att innefatta en tyngdlöshet
stärkt inre visdom, närkontakt
tvåsamhetens samklang

 

En bolster av sinnlighet
tillfredställelse, sensualitet

 

Upptäcka

 

oviskade

 

hemligheter

 

 

 

 

© Juli 2006




Fri vers av Juli
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-22 22:34



Bookmark and Share


  mb74
låter som kärlek:)härlig:)
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli