Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 döda pixlar

 

 

i norra Norrland
är täckningskartan näst intill vit
inga synliga färger reflekteras
ur slukhålen

kvar på landsbygden
de vildvuxna rotlösa växterna
oregisterade bilar
från ett register

en röst ber oss vänligen 
att lämna namn och nummer
men återkommer aldrig

någon hölls fånge i ödehuset




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-01 21:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket väl alstrat
2015-11-08

  Ingrid Trolle
Stor stegrande Dramatik
som får håren att resa
sig på slutet.
Synnerligen välskriven
text!
Bokmärker
2015-11-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låter som ett Thriller-piller
2015-11-06

    99knivesinside
Men så bra! Associerar fritt till Stefan Spjuts Stallo som är en av de bästa böcker jag läst.
2015-11-05

    tehdog
!
jag fann den inte obehaglig.
bara extraordinär.
2015-10-02

  axveronika
som en kortfilm med sina bilder, blir alltmer obehaglig
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP