Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort men intensiv


snedsteg


i ljuset från dig
hittar jag aldrig

snett




Fri vers av Sören
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-04-23 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören