Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland ekar hjärtan så tomt.




vi vänder våra blickar mot världsrymden
ibland ekar hjärtan så tomt

en tanke om att inte finnas till
dröjer vid din utandning

gör jorden än mer helig










Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-10 20:34



Bookmark and Share


  Respons VIP
En stor existentiell rymd i den här dikten!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP