Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara när det regnar.. skrev den 21/3-2006. fast vad jag kommer ihåg så regnade det inte denna dag.


Regnet utanför

Regnet droppar på fönsterbrädan
Dripp, dripp, dropp
Dripp, dripp, dropp




Fri vers av Cicki
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-04-23 20:56



Bookmark and Share


  Tav
den melodramatiska stämningen i dikten gör allt. bra.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki