Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite kvällstrams


Uppochnervänt

 

ett omvänt hjärta

blir en stjärt

 

som sväller nertill

upptill smärt

 

hur ofta tänker man

på det

 

inte särskilt tvärt

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-04 22:07



Bookmark and Share


  Amari
Eftersom jag förutom hjärtan,
har förkärlek för stjärtar,
så får jag dubbel glädje
när jag ser dem!
Inte illa ;)
2015-11-08

  RitaBrunner
Strålande skaldat kära Karin!
Mer sånt! :)
2015-11-06

    Lena Söderkvist VIP
Underfundigt och kul. Skulle vilja se mer sådant på sidan.
2015-11-05

  erkki
Finns det hjärterum finns det stjärterum. Utrymmesbesparande!
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP