Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare tillskärarexamen


Ni satte mig på en garageinfart
och stack
Min tillskärarexamen
fick jag vackert betala

Huden blev färdigsydd
på några få decennier
Men innanför skramlade
delar lösa

Men vad fan
Det är väl helt okey
I ett kosmiskt perspektiv




Fri vers av PetraSally
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 21:32



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Har mycket att säga med relativt få rader...
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally