Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns de där åren


Advokater
trängs kring gröten
Psykologer
drar mig i håret
Den tjocka tanten i rött
slår mig med lackhandväskan
Hon gömmer ett traktordäck
under klänningen

Varje kväll får jag telefonsamtal
från himlen
Varje kväll
spårar min detektiv upp
samma illvilliga ansikte
Varje kväll
tvingas jag till dödsföraktande hopp
från balkongen

Men jag klagar inte
Jag har ju ändå
ett bankomatkort;

ett vänligt litet liv
innanför västen




Fri vers av PetraSally
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-04-24 21:35



Bookmark and Share


  Jinzan
rolig! haha "tracktordäck under kjolen". fart i den här dikten tycker jag, och rolig...
2006-07-02

  Bengt VIP
Ha ha ha underbart mörk humor!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally