Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skälvande vardagskärlek

Under stjärnlös himmel, i sorgens töcken
jag söker fridens ord och fredens örter

jag söker läkedom
för världens barn.

Jag ber att vi i världen
som ju lever av nåd

i vår skälvande vardagskärlek
må överglänsa allt hatets och hämndens onda!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-16 14:36



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Verkligen jordnära och fint ordat/ kram
2015-11-30

  ULJO
Fantastiskt fint skrivet
2015-11-18

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-11-18

  lila fjäderblomman VIP
Instämmer i din vackra bön...
2015-11-16

  Chawa VIP
Mycket fin bön i ljus och kärlek...
2015-11-16

  Anya VIP
Det känns så kusligt allt som händer. Fin text med mycket värme!!!
2015-11-16

    ej medlem längre
Håller med! Bra formulerat..
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Jag hoppas på samma sätt som du
att våra texter kommer att göra skillnad!
2015-11-16

    ej medlem längre
Du skriver så vackert och inkännande.
2015-11-16

  Rise Little One
Fina tankar om läget i världen just nu! Hoppas det hjälper <3
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Må fredens och kärlekens ljus skina klart och starkt!
Bra skrivet.
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt för oss alla. Även Larz.
2015-11-16

  Respons VIP
Det är en nåd att stilla bedja om. Jag instämmer!
2015-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Den rättfärdige ska leva av tro.
Hur definierar du nåd?
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP