Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabbe & tablå - limerick

 

En Hallåa från Tv-Ural
sa - Hallå - kommer inte på tal
under akten till killen
när han med Pillerillen
sökte tafatt att byta kanal

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-24 09:07



Bookmark and Share


  Njord
oj då!

2015-11-24

    Lars J
haha bra :D
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP