Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vad patetiskt

 

jag älskar och hoppas att älskas och

hoppar

flyger och faller jag

faller och fattar du att du

fattas

 

jag borde ha skjutit mig

när jag hade chansen

 

i stället för här står jag nu med mina

trasiga lås och blåslagna handleder

och verkligen HATAR att det är du som köpte dom

jag HATAR verkligen att jag inte kan

få av mig armbanden eller

dig med mindre än våld mot egen person

 

du borde ha skjutit mig

när du hade chansen eftersom

jag tydligen inte är byggd för att sluta önska

 

 

fy fan vad patetiskt

 

 




Övriga genrer av Elin S
Läst 700 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-25 21:54



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
I den här dikten så kan jag verkligen HÖRA din röst gumman, för den är så DU som bara går, i det där frustrerade och förbannade tillståndet
(trots att jag aldrig hört dig förbannad men ändå!)

Själva innehållet är ypperligt bra sammansatt från början till slut och jag är en sucker för upprepningarna, de ger styrka och äkthet i orden.
Jäkligt ärligt bra helt enkelt!!
2006-04-26

  Daniel_78 VIP
jo precis så.
men ordleken i början allt annat än patetiskt, tyvärr
den är på pricken och bra också
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S