Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rim på byRå

 

 

hon har en tåvarm socka på

de fötter som slutat våga gå

emot livet hon ej förmå

annat än att på avstånd trå

 

dagarna så gammalt grå

åren ej mot tiden stå

ingen önskan som vill nå

bara en längtan om att förstå

 

hur i hela världen det blev så?

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 19:38



Bookmark and Share


  ULJO
Annorlunda skildring och många snitsiga rim. Bra jobbat
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP