Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som skribent

Jag är mina dikter
Jag är mina ord
Jag är allt och inget
på en och samma gång...

Varje dikt är en dag i mitt liv
Varje rad skapar en känsla
Varje ord är mitt
Varje minne är en lärdom, för livet ut...

Kärlek
Vänskap
Smärtan
Rädslan
Frustration och ängslan

Över vad som har varit och kommer att hända..

Läs mina ord!
Läs mina tankar!
Lär dig från mina mistag!
Älska livet!

Du finns här och nu!
Varje sekund ger dig en ny chans
Bestäm vem du vill vara och bli
Här och Nu!

Vi lever en sekund i taget
Och den sekund är just nu.
Det här är den första dagen
på resten av ditt liv...




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-04-26 01:09



Bookmark and Share


  DanSan
.


Oh ja detta är bra tänkt och ordat!!!

Så jag börjar leva denna sekund

fortsätter på nästa timma!!!


.
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman