Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kan överhuvud taget någon som seriöst studerat denna fråga stödja kärnkraftens bevarande?) För övrigt är det i dag 20 år sedan...


KÄRNKRAFT!


Kärnkraft, en sådan idioti!
Jag börjar bli så trött på löjligdebatten,
har hört alla argumenten gång på gång
sedan mitten av 70-tal…

Envar föståndig person
som seriöst försöker sätta sig in,
in i själva problematiken
självklart avrustar denna avgrundskraft fortast möjligt!

Jag är så trött på hela debatten,
skall vi kalla oss en klok demokrati?
sätt er då alla seriöst in i själva kärnfrågan
och förkasta sedan detta inhumana barbarsceneri!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-04-26 12:30



Bookmark and Share


  josefina
Jag haller med - glom aldrig Tjernobyl!!!!!
2006-04-28

  vildvin
avgrundskraft - helt rätt...
2006-04-26

  Nils Sondefors
KÄRKRAFT är banne mig det bästa förslaget till energikälla som jag någonsin hört talas om! :-)
2006-04-26

    HiFi
Håller med dig... vi får väl ägna oss åt ofarlig KÄRKRAFT istället...bra att du tog upp det här!!!!!!!!!!!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors