Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baka liTen kaka

 

 

Att en fot stadd i vandringflykt

av fritt val börjat gå

de är ett tal ej ryckt ur sanning

och bör ej någonsin talas så

 

en liten fot, dag för dag

den bittra längtan teg

att sova tryckt i barnkammarrum

däri få taga  insteg

 

Säg nog kan vi mötas

våga vilja vart det än bär

för visst kan dessa små

få sin frihet här

 

stödj dej ej på osanning och lögn

låt ömma hjärtat visa stig

nog ryms vi samman människor

det gäller bara att maka sig.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP