Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


det finns inget modigt i detta

 

För den blanka natten lät jag mitt dyra driva. Ömsom sång ömsom regn bar det naket utan vilsenhet. Hoppet var starkt och kroppen varm. - Somna stark utan ånger. Vackla där du behöver och ge dig tid att resa, att färdas är att älska. Jag lämnar.

- Stramar kläderna, vrid dig ur, likt en trasa. Skavankerna ger mig mod att stanna. Sårbarheten håller mig vaken och där du går, där går ock jag.

Håll din kompass över mina marker. Flyg och bygg bo. Jag ska alltid vakta dina spår från hökarna. 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-23 01:27



Bookmark and Share


    Tea Alex
Starkt och närvarande.
2016-01-02

  lodjuret/seglare VIP
Jag har också funderat över varför så många skiljer sig där andra stannar och kämpar, håller kvar och ihop, det som är prov på att klara av, stå emot trycket, stå rycken. Förstå vilka kort som givits en att spela med, förstå att man kämpar mår sitt eget mål och härdas av distansen.
2015-12-23

  Lars Hedlin
Starkt och bra skriftat med innerlig känsla!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP