Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herredumilde... hur kan jag tycka så synd om mig själv ibland...
livet e ju fucking wonderful !!   *kraamar*

/ Crister




Pick !

 

Jag brukade smyga mig på dig,   naken
där du stod drömmande med blicken i spegeln

 

minns hur jag

överföll dig
med svängande höft
från vänster till höger
och den avslutande knycken
som lät min fallos kollidera
med ursinnets kraft
mot din baks rundning

 

och hur du

lät dig hjälplöst kollapsa
av smärta from the impact

när du väl uppfattat picket på skinkan


minns du

 

*smyger*

 

     =)




Övriga genrer av Ord
Läst 929 gånger
Publicerad 2006-04-26 19:25



Bookmark and Share


  volatile
Yeah!

ljuvlig är rätt ord.. hela dikten småskrattar, liksom.. och myser..
2006-04-28

    ej medlem längre
åå vad söt!

Jag älskar inledningen!

får smaken av vanilj i munnen tillochmed *ler*


kramar vännen (:
2006-04-27

  Roger VIP
Haha Den här har gjort min kväll aldeles underbar!
2006-04-26

  Pulsatilla
Oh.. är det DET de menar när de säger: "I´m coming to pick you up!"
O DÄR han man stått på trottoaren o väntat på en BIL!
What a waste! ;}
2006-04-26

  sol
vårkänslor? :)
håller med hon under..
2006-04-26

  Sanningsägaren VIP
Aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrghhhhhhhh! Jag döööööööööööööööööör!
Så jävla underbart!
Det här är kärlek när den är som bäst!
Självklart she "pick"ed You up!
Du e grym mannen!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord