Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Själsvinge

 

 

Omvälvande själsvinge

det som kallas famnandet

låt det komma nu



som storm låt det slå

genom min kropps fönster

genom vardagsdödens liv



krossa stelhetens taggar

fräta min stolthets kyla

och vattna ner jordlagren



där du förut levde.




Fri vers av Arowana
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-04-27 09:22



Bookmark and Share


    NoMi F
Sådan bedjande och
känslosam dikt
Ger mig tankar och drömmar
Skön läsning
2006-06-18

  Yvonne Vigstrand
Så väldigt vackert min vän!
Kram från Yvonne
2006-04-27

    ej medlem längre
Amen...
En brinnande längtans bön!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana