Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nicolo\' Paganini :Rykten påstod till och med att han stod i förbund med djävulen, under tiden han satt i fängelse för att ha mördat sin älskarinna-Av Djävulen skulle ha erbjudits total behärskning av violinen, givetvis i utbyte mot sin själ.


Likt den gudomliga komedin(Dantes)

Vem tror du att du är din jävel?

Naturens missfoster

Samhällets kronvittne

Våld, undanflykter
motbjudande efterrationaliseringar
är dina sanningar.

Så här blir det för just dig,
om du inte...

Återigen stiger du ner
i dödsriket och bemästrar
helvetets nio avsatser

Medan Paganini spelar på sin violin \"Le streghe\"
En häxdans i din ära

Du sålde din själ och
Lilith leder dig till Lucifer

Du sålde din själ och
i uppenbarelsens moment

Inser du att du gav bort
paradisets nyckel




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-04-28 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten är underhållande att läsa..har själv läst Dantes verk. Slutet blir som en stark påminnelse och en väckning. Tycker om hur du börjar texten "Vem tror du att du är din jävel" (mycket ironi)
2006-07-30

  Bengt VIP
Som en fluga på världsalltets tak
2006-06-27

  DanSan
Ja betänk att Paganini blev galen!!!

Och drog ut sina tänder!!!

mmm så bra skrivitt

man ska ju ej säga att man älskar någon

jag säger det nu . . .

Dimitra bara så skönt!!!

Love U
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman