Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan med fördel rappas


Eländesramsa


Det är krig i min kropp
mitt humör ej på topp

Det är vita mot svart
som ska skickas nånvart
det är rött, det är grönt
det är alls inte skönt
det är snor, det är blod
i en strömmande flod
det är hosta så djup
att det känns som vid stup
det är nåt som är låst
ack, jag känner mig blåst
som det sköraste glas
i den finaste vas
går jag nästan i kras
jag är svag som ett as
av ett krig i min kropp
som ej har något stopp




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-29 11:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den där flunsan har jag också haft. Orkade inte ens rimma. Välformulerat om att känna sig svag.
2016-01-30

  erkki
A sa 'ru? uva?
2016-01-30

  Nanna X
Krya på dig!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP