Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det vara


Kylans skri (del 2

 

Det börjar att bli mörkt

och jag vet att jag måste ta mig hem fort

ty nånting stämmer inte

min vandring vid Snogeholmssjön där snön

piskar mig i ansiktet med rakblad

och blodet rinner som myrror på marsh

jag kryper nu fram en centimeter i taget

i den halvmeter höga snön

mina vantar har jag tappat och snön

som igentligen skall vara kall den bränner som

helvetet i stället och mina kinder har börjat spricka.

 

Har bara en tunn skjorta, öppna tofflor

och bommuls shorts strumpor har jag inga

och jag har tre mil hem.

 

Hur hammnade jag här?

jag minns ingenting och förstår än mindre..

 

¨¨¨¨¨¨

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-14 09:24



Bookmark and Share


  DominiQueen
Må hjärtat leda Dig hem..
2016-02-15

  Bo Himmelsbåge
Ojdå... att hamna 3 mil hemifrån mitt i snöstormen o i bara lätt sommarklädsel
Låter minst sagt iskallt...! Burr! Kidnappad kanske...? Nog bäst att kalla in Johan Falk o Grova Knott för att lösa detta mysterium!
2016-02-14

  aol
Som en fest där man tappatminnet och vaknar upp hur vart är jag på väg,
2016-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter som en mardröm... hugaligen...
2016-02-14

    ej medlem längre
Huh, låter som en nattvandrare! Eller blivit kidnappad av ett Ufo? Eller...
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP