Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker ju så mycket om dig...


Vill vara dig nära

 

 

Jag vill aldrig behöva
bli ihågkommen
av dig


ty


jag vill för alltid vara
närvarande
i ditt liv




Fri vers av Jessi
Läst 659 gånger
Publicerad 2006-05-01 13:36



Bookmark and Share


  Bissen
Ja just! Mitt i prick!
2007-01-15

    Bodil Sandberg
Vackert konstaterat...varmt och mjukt...
2006-05-01

  Clara-Fina
Vackert. / Clara-Fina
2006-05-01

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-05-01

  Markattan
Kort och träffande. Kärnfulla rader om denna önskan.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi