Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blablablablabla.


som thåström.


jag sitter här
i den här kalla stan
kanske inte precis
såsom du lämnade mig

kanske en ryggrad vekare
kanske en hudnyans blekare
kanske med fler tankar
sönderslagna mot bröstet

jag sitter här
i det här andrahandslivet jag lever
drömmandes
om vägar som visar sig till slut
om poesi
som bara kunde rinna från mina händer

och du
du dansar ihåligt kvar på samma ställen
du dricker dina öl du egentligen föraktar
du lever säkert
utan de skavsår jag gav


som thåström
önskade jag
att jag kunde svära vackert
men jag klarar inte ens av den första ljusa majnatten
jag tänker bara svart

jag sitter här
i den här kalla miljonstan
med annalkande vinter i bröstet

studenterna sjunger sina jävla sånger
du dansar ihåligt kvar på samma enkelriktade klubbar


och som thåström

önskade jag bara att jag kunde svära vackert




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 995 gånger
Publicerad 2006-05-01 14:28



Bookmark and Share


  K*
fantastiskt bra . verkligen träffsäkert och smartsnyggt.
nu måste jag lyssna på Thåström bara för det ,,, :)
2006-06-25

  Patrick N Sonett
delar av detta är glimrende.
2006-06-15

  Agnes
.."..som jag sa, fan va' bra..du va'.." nånting sånt sjöng han och visst, han svordomar är lyriska! Kanontext!
2006-05-13

  Aisha VIP
...stark text...som mycket tydligt förmedlar en känsla till mig....jag tycker inte du behöver svära vackert...svär bara! kram från Aisha
2006-05-03

  adina
i det här andrahandslivet jag lever låter så mycket trevligare än du dansar ihåligt kvar på samma ställen.
utmålande ord.
2006-05-02

  svartsynt
Detta är mer än vackert. Du skriver det jag känner.
Jag är såld.
2006-05-01

    Louise B
känner igen den här känslan..
mkt fint skrivet
2006-05-01

  Daemon
ouch.. känner igen känslan och så blev jag sugen på att lyssna på Thåström nu.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP