Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hitta hem


Efter-jobbet-poesi

I

vilsna humlor surrar i linden

de är vilsna men vet vart det finns nektar

och plötsligt har de hittat hem

 

II

sommarminnet gav mig en kick

vandrade i tid och rum upplevelsen tecknar ...

fann en hemvist i att minnas

 

III

när tiden rusar finner jag mig stå stilla

men när allt går långsamt känner jag

att jag vill att tiden ska rusa

hur finner man stigen hem?

 

IV

känslan förråder mig

jag minns inte vad jag känner...

till sist når jag dig med min känsla du gläds

all min rädsla ger vika

minns allt jag känner

jag älskar dig

jag har hittat hem

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP