Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När text och rubrik hänger ihop blir det lite lättare att förstå, kolla de två texter en liten ängel och en liten tomte ... Det kan vara rätt och det kan bli spänning mellan innehåll och rubrik


En liten indian

en liten indian hela långa dan

är lycksaligt att få vara

om man som indianen Sara 

har vildaste fantasi

skratta blir svårt att låtabli 

där hon ränner runt på stan

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP