Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi drömmer kan vara det omöjliga att förverkliga, just därför vi inte kan förverkliga oss drömmer vi


Vad blir av drömmar av

för att jag vill drömma

ge mig själv en stunds magi

inte för att glömma

skapar jag min fantasi 

 

det är min rätt fly lite grann in i en dröm

när det känns svårt eller lätt en dröm kanske

bara ska vara en dröm...

 

men vill jag hoppas

mitt i hopplöshetens maskopi

med det vedertagna ödet

som drar förbi

stirrar hånfullt mot månen

men ser bara solen

och glömmer samtidigt

jag drömmer om vem jag vill bli

en cirkustrapets - flygande hästar

och ett rosa moln ett hav

var det allt vad det av drömmarna blev av

allt som är möjligt att förverkliga

allt vad människorna inte vill ha

av allt som är omöjligt att förverkliga

allt det märkliga

därför att det är det ingen som kan ta

 

...det är därför vi drömmer, vi vill drömma en stund

för att förena oss med hoppet och tron om att även

det omöjliga vi fått en ingivelse om att förverkliga

tänder det falnande hopp och viljan att tro som

vi varit rädda att förlora...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-14 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP