Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur EN


VÅR EN

vår en

natur en

starka vindpinade

solvridna en

seglivad

omtvistade massa

rödhake fågelbo i enen

det byggs in

vävs hamras spikas

snidas virkas sticks 

vår en

en vår

blåste bort

kvar blev ett hål i marken

envist for enen vår omkring

tio år senare på paddeltur

i strandbrynet plötsligt jag fann

vår en minsann

vår en! vår en! hoppade jag på lyckliga ben

intill en sten hade den slagit rot

att jag det symbolverk fantiserade

har du väl inget emot

vår en är nu här

håll ut!

"håll babord håll styrbord

håll allt vad det går!"

i vårlek du vårlök




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-14 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP