Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiga/levnad

 

 

Den där blåsten, hur den har sig och rister

alla orden som saknar grund och mening

   meningslösa haranger om hur mår du jag mår bra

 

Aldrig nämner vi hur det känns innan kvällning

den där rädslan som kommer kring det som aldrig blev sagt

som bara hummades och jakades

  "ska vi springa bort längst in i alla skogar och invänta undergång"

  " men, du kan dra din värdelösa livssnuvare"

 

 

 

 

men ha det så bra och hör av dig, ja ellerhur kram kram!

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-15 20:36



Bookmark and Share


  Ananas
Så starkt och vackert skrivet.
2016-04-10

  ULJO
En attityd som vissa har som totalt saknar empati. Tråkigt med sådan falskhet. Bra text emellertid.
2016-03-15

  Gisela Nordell
det kan vara svårt att möta den där ytligheten, den kan kännas som en kylig vind, ändå är det ibland en början till en närmare kontakt.En kram som är ett kallt famntag och ord som inte är laddade med äkta omtanke...ger motsatt verkan.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP