Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har sparat gropen i din kudde


Godnatt


nu ligger du inte där
igen

dina händer, dina andetag
din röst
är inte hos mig
igen

sängen har blivit tom
och kall
igen

ring och säg
godnatt




Fri vers av Sören
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-05-02 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören