Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad sörplar ni om


Källtexter och dryckesråd

 

drick inte för mycket

törsten din kan släcka källan

 

sörplar du för mycket av det du har

har du till sist inget kvar

 

allt som rör sug

har med sugrör å göra

sade sörplaren

 

ifall du inte visste varför

rulltrappor stannar i rusningstrafik 

de är utbrända och måste trappa ned




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-18 20:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha!
2016-03-22

  Fem hjärtan VIP
Intressant och fyndig text!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP