Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Viljestyrka och mod gör skräckupplevelser ändå god.


Korta fynd

 

åkervindan hade inget problem

med taggtrådsstängslet 

den betraktade det

som sin egen spaljé 

 

morgondagen är nyckeln till

framtiden

 

viljan i sopkvasten

städar livets trappa

 

murteglet teg medan

muraren staplade

stapeln steg

medan muraren teg

stegen veks

när muraren steg

steget skevade

muraren i sig höll

murbruket föll

 

stegen brakade så det knakade

teglet teg, murbruket brukades

skriket steg

medan rågen växte

på Alters teg




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP