Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… När kakorna delas


Fika

Det är gott att dela

aldrig ta hela

alltid dela

se leendets maka

delat godare smaka

vår delade kaka

 

kaffet ryker

det skrattas

uttrycket lever

bördan flyger lätt

i vänskap

utan att försaka

värmer själen mätt




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 12:12



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Den här ska man ju ha uppsatt vid köksbordet

fin tanke om att umgås och dela.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP