Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du

Lysnade du
när jag pratade om oss
då du kom

kände du min hand
försiktig mot din hud
den natten

hörde du mig
bakom din rygg
nästa morgon

såg du mig
mina tårar
då du gick




Fri vers av Sören
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-02 17:17



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
skön text
2006-06-24

  Manal
vilken vacker dikt, tycker om hela upplägget. mkt bra skrivet
2006-05-29

  Daniel_78 VIP
snyggt snyggt

då du kom
du du gick
den natten
nästa morgon

gillar rytmen
det skapar

gråt är alltid gråt
som gör ont.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören