Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyfödda


Surikater

sura katter

är de inte som

surikater

suraruth

döptes ingen av dem till

 

surikaternas namn blev

Lars och Lelle

de är övergivna

av sin mor

hon glömde bort dem

sprang efter en padda

eller en apa

 

hur som helst

glömde hon

helt sitt ansvar

 

i Morgonsoffan 

käkade de ägg

och sprang runt

på programledarna

 

de kände väl för

att sola

i all sin glans

inte missa en chans

till frihetens dans




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-30 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP