Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att veta vad de menar


NAGELFARAS

den betraktade enkelheten

sakta vänds ut och in

blottar ett monster

som stryker där inför

mörkerseende ögon

 

sveddan mot kinden

asgamens vindpiskade stolthet

kraschar mot glaset

sveper genom intet

svart avtecknar sig

orosmolnet

 

drar fram krokodilen

under sängen...

 

krampaktigt ihopkrupen 

kroppen dras in i hörnet

vecklas ut 

av gryningsljusets

styrkta strålar




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-31 18:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, svårtolkat..
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP