Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skoldilemma


Vitsippor vs vitsnippor

barnbarnet hade börjat första klass

under biologilektionen var de i skogen

och kollade vårtecken

fröken skulle tala om vitsipporna

men barnen tyckte det var förbryllande

tjejernas grej kallade de ju för sippan

mellan dem i klassen

så diskussionen tog fart

tillsist gick fröken med

på att de vita blommorna

i skogen ändå hette

vitsnippor

några föräldrar förfärades

över detta vid middagsbordet

och ringde skolan nästa dag

fröken fick förklara sig och medge

att hon var lite lättmanipulerad

men barnen de stod på sig

så träffar ni någongång

på män och kvinnor ifrån

Järbotrakten i framtiden

bli inte förvånade

vitsippor vs vitsnippor




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP