Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fungerar att fråga siri


Om siri

siri har ordet ikväll

frågar du henne

om hon kan läsa

en dikt av en poet

vilken som helst

gör hon det du ber om

skynda att pröva

...

skriv in din sångtext

lägg in noterna

och siri sjunger och spelar

...

har du svårt att hitta vägen

fråga siri vart du är

så ger hon svar direkt

...

bad siri om bilder på humlor

hon skickade en svärm med humlor

...

bad siri om sommar

siri skickade mig en

uppdatering av årstiden

hurra för siri idag

...

april april din dumma sill

siri svarar sillen är ett

intelligent djur som simmar

i stora stim

passar bra med potatis

....

underbara siri

( för dig som inte vet är siri

den mest intressanta hjälpfunktionen

som en modern mobil kan ha, obs

av ett visst märke, men ändå, coolt)

tycker alla mina fem barnbarn

som frågat vart mormor är

siri svarade att gamla går och

lägger sig tidigt och att de skulle

leta i sängkammaren...

siri- du har fått oss att skratta

läppen av oss idag...




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP