Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han snarkar

här bredvid mig i sängen

ligger en man

snarka på sida han kan

undrar vad måsarna

i morgon på ängen

utanför skulle göra

om de fick detta höra

drar stockar intill mitt öra

det är själva poängen

måsarna skulle bara dra

medan han stockarna fick ta

att snarka håller en vaken

men nu går det upp ett ljus

då kan jag passa på ostört

kolla på honom naken

kollar in ändan baken

men gud ändå...




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-08 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snarkmusik på natten, det är inte alla som får haden lyxen.
2016-04-09

  DominiQueen
Hihi Solstråle har Du tagit ett sånt där Krumelurpiller, haha ? Du är ju ett solsken på riktigt och mizz i natten. Underbara Quinna, eller voffsa, eller ungjänta, haha.
Önskar Dig en fortsatt cracy och madly in love-natt ;-)
2016-04-09

  Solstrale VIP
Ja när man inte får sova blir man ju tokig, å e man en Fia Lutta Larson så får man sällskap av Pippi också! Hundar katter papegojor och kaniner en liten hest som har underbett och hostar råttor med tårta och små koltrastar som kvittrar runt skallen för ding dong fågelsång! Ha ha ha...
2016-04-09

  DominiQueen
Ja den kärleken Tokfia, vännen min,
Önskar er en fortsatt fin natt :-)
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP