Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotograf kärleksögonkastet


Kärleksögonkast

 

 

ögonblicket då ögonparet möttes

kärleksögonkastet genom natten

omedelbart gensvar i känslorummet

sinnena ljublade i hjärtats blodomlopp

värmen steg pulsen ökade rosade kinden

 

den stunden det ögonblicket detta eviga

evigt lyckliga fina minne av vårt möte då

tidevarvet rör sig sakta motsols i minnets

ögonblickserinran kärleksfyllda verklighet

nuets vemodighetsmakeri med eviga ögonblick

 

melankoli som drar förbi evigt minne det goda

ja allt detta goda som evighetsminne skall bli

detta gamla sjuka trista dumma elaka fula minne

tar tidevarvet hand om i medsolstormen

sköljer sedan ned det genom regnruskig vår

 

i myllan av det som var fel innan du kom

till mig och innan jag kom till dig

i den komposten av dem som skadat mig och dig

där ska vi plantera frösådden lyckorusblomster

det ska prunka ge ögonfröjden växtkraft där vi

ska kasta ett öga på varandra i grönbladskuggan

 

vi skall njutdricka insupa varandras energier

leva bara för ögonblicket i ett evigt kärleksögonkast




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-14 15:02



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vilken vacker kärleksförklaring
så underbara ord i din poesi
du är en sann poet
2016-04-17

  Mr_Solstråle
Och mitt liv fick en helt annan mening sen jag träffade dig , min underbara solstråle =) <3
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP