Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egenhändigt målad akvarell


KVINNAN SOM BUBBLADE

 

 

i den skogen som hon älskade så

fanns allt som ett skafferi ska ha

svamp bär örter rötter blad vatten

 

när hon gick hem genom dalpassagen

mitt i skogen lyste solen in över henne

hon njutbubblade inombords av lustfylldhet

 

det var en människas höjdpunkt att bubbla

vid eldstaden om kvällen tillsammans i vänskap




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-14 22:08



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så lekfulla rader
finurlig text
man blir alldeles varm
2016-04-17

  mike irow
o fattas ord!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-15

  M.Eta
Njutbubblade inombords, gillar!
2016-04-15

  Päronsplitt
Bildrik känslofull njutning att få ta del av din berörande vackra text. Mysig titel som passar fint till texten. Tack!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP