Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TVÅ TRÄD

 

 

 

stela trötta vindpinade

ett par i nattens storm

svartblåa siluetter mot

en blålila nattskymning

 

konversationens avstånd

mittpunktens öppenhet

skådar strimmor av ljus

silande mellan stammarna

 

visorna skrivs sjungs viskande

i trädkronorna tvåstämmigt

harmoniskt om vårskalds sus

längtandes efter allt en sol kan ge

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-18 20:32



Bookmark and Share


  mike irow
poetiskt
bildbringande!!!
2016-04-19

  Karina"Kia"
Här vaggas man rakt in bland trädkronors spel!
Samspelet mellan himmel och jord!
Ett möte...
2016-04-19

    Dan Myrbeck
Gillar 1:a strofen MYCKET!
2016-04-19

  Solstrale VIP
Denna text kan även tolkas som ett samtal över etern, två olika platser, vari konversationens avstånd består...
2016-04-19

    ej medlem längre
Så vackert formulerat och bilden är pricken över i!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP